DOLAR 18,5039 -0.02%
EURO 18,1433 -0.12%
ALTIN 987,780,00
BITCOIN 358884-0,65%
İstanbul
25°

AÇIK

05:29

İMSAK'A KALAN SÜRE

Steam Clorthax cevapları neler? Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et
  • Csa Haber
  • Spor
  • Steam Clorthax cevapları neler? Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et

Steam Clorthax cevapları neler? Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et

Steam yaz indirimleri 2022 sonunda oyuncularla buluştu. Steam'de birçok oyunda yüzde 90'a varan indirimlerin yanı sıra Steam'e yaz indirimleri sayesinde Clorthax'ın Paradoks Partisi" adlı rozet eklendi. Bu rozeti almak isteyen oyuncuların bazı bulmacaları cevaplamaları gerekmektedir. Toplamda 10 bulmacadan oluşan Clorthax cevapları neler? Steam Clorthax cevapları neler? Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et.

ABONE OL
24 Haziran 2022 09:13
Steam Clorthax cevapları neler? Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Steam yaz indirimleri 2022 ile mağazaya eklenen yeni soru yanıt aktifliği Clorthax’ın karşılıkları merak ediliyor. Steam‘de yer alan Clorthax sorularının karşılıklarını sizler için derledik. İşte Steam Clorthax karşılıkları…

STEAM CLORTHAX NEDİR?

Benim adım Clorthax, vakitte seyahat yapan bir dalavereciyim! Ne düşündüğünü biliyorum: “Profesyonel bir dalavereci mi? Bu, kulağa bir dalavere üzere geliyor!” Tasanı anlayabiliyorum! Lakin sana söyleyeceklerim bir dalavere değil, hatta büyük harflerle tekrar edeyim: BU BİR DALAVERE DEĞİL.

Tamam, kabul ediyorum, bu aslında bir dalavere. Lakin yalnızca gelecekteki beşerler için! Buna bayılacaksın. Niçin mi? Zira uzak gelecekten en güzel on oyunu çaldım ve bunları sana satmak için engin vakit denizinden geçtim! Bu oyunlar yalnızca Steam’de!

Yalnız sana bu harika oyunların ismini yahut Steam’deki pozisyonlarını direkt söyleyemem. Çünkü bu vakit akışını yok edecek ve geleceği yaşanılamaz bir cehenneme dönüştürecek paradoksa sebep olabilir.

Onun yerine, sana bu oyunlara dair muğlak ipuçları vereceğim. Bu da küçük paradokslar yaratacak pek natürel, ama bu yalnızca geleceği biraz daha tatsız bir yere dönüştürecek. Ben de zati varlıklı ve ünlü olacağım için benim açımdan bir sorun olmayacak.

STEAM CLORTHAX’IN PARADOKS PARTİSİ ROZETİ NASIL ALINIR?

Steam yaz indirimleri 2022 ile Steam Clorthax’ın paradox partisi rozeti geldi. Bu rozeti elde edebilmek için 10 adet bulmacayı çözmeniz gerekmektedir. Pekala Steam Clorthax’ın paradox partisi bulmacaları/sorularının karşılıkları neler? İşte detaylar…

STEAM CLORTHAX SORULARI NELER?

SORU 1 : Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret lakin tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et

Cevap : Müzik kategorisinde Shoot ‘Em Up oyunlarında bulunan “Guitar Billionaire

SORU 2: Bir kent kurdun ve saldın köklerini, lakin artık çözebilecek misin küçük yasal çekişmelerini?

Cevap: Kent Kurma kategorisinde Sandbox oyunlarında bulunan “Custard Castle Small Claims Court

SORU 3: Tutmasını severiz yemimizi takarız erken saatte avlanırız avlanmak tutkumuzdur

Cevap: Denetimci kategorisinde Beyzbol oyunlarında bulunan “Bass Aint Bitin 2022

SORU 4: Rakiplerini susturmayı başardın tahminen lakin çıkarlı cümbüş parkın tekrar de başlamadan bitti

Cevap: İnşa kategorisinde Gerçekçi oyunlarda bulunan “Dead Seagull Zoo Magnate

SORU 5: Çok bilmiş birinin herkesi düzeltme isteği bir ucube üzeredir sana ve arkadaşlarına daima itiraz etme hakkı verir

Cevap : Kolay Cümbüş kategorisinde Denetimci Uyumlu oyunlarında bulunan “F rankenstein’s Monster Edition

SORU 6: Gerekli değil bir şey yapmak yahut bir karar vermek bu pasif macerada tek yapman gereken beklemek

Cevap: Sözcük ve Soru Müsabakası kategorisinde Açık Dünya oyunlarında bulunan “It’s Probably Fine


SORU 7: Senin hedefin bu diyarda Rehberlik etmek hükümdarına Oturtmak onu tahtına Yahut tahminen de yüz numaraya

Cevap: Strateji RYO kategorisinde karakter özelleştirme oyunlarından Help The King Get To The Toilet

SORU 8: Dehşet, dehşet, ah şu kendini beğenmiş kâşiflerden çektiğimiz Hele şuradaki, ortalarında en çok eleştirdiğimiz

Cevap: Macera kategorisinde zombi oyunları çeşidinde bulunan “The Consecration Of Esthme

SORU 9: Bu sanal ırmakta bir tekne sarfiyat İçinde iki vale ve üç küçük maça kürek çeker

Cevap: Simülasyon kategorisinde kıssa temelli oyunlarda bulunan “The Pro Poker Amateur

SORU 10: Stratejin beni tutmaksa, ağrıtırım karnını. Stratejin beni bırakmaksa, kokuturum etrafını.

Cevap: Taktiksel kategorisinde tarihi oyunlarda bulunan“Hold In Your Farts”

Soruların karşılıklarını tamamladıktan sonra her oyuna özel Steam 3000 çıkartması, Steam 3000 profil değiştirici, Avatar profil çerçevesi, hareketli avatar ve ufak ve geniş profil art planını envanterinize ekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.